Welcome

SER, CRO, BiH – Šta radimo?

Osnovna delatnost nam konsultacija u agrarnoj i prehrambenoj oblasti kao i trgovina bio hranom (rinfuza ili pakovanje po želji), žitaricama, uljaricama, stočnom hranom i komponentama, suncokretovim rafinisanim uljem, veštačkim đubrivom na teritoriji Srbije pretežno Vojvodine kao i Mađarske, te pomoć poljoprivrednicima u plasiranju istih na tržište. Zbog položaja naše regije naši glavni poslovni partneri su iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Crne Gore kao i zemalja Evropske Unije.

Žitarice i agrarni proizvodi u Panonskoj regiji su dobrog i prepoznatljivog kvaliteta, te zbog dobre lokacije veoma su tražene od strane naših Evropskih i Balkanskih partnera.

Osnivači AGRO BIO GRAIN d.o.o. zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u poslovanju, imaju dobre odnose sa nekoliko velikih međunarodnih kompanija i njihovim podružnicama, te poseduju i široku mrežu proizvođača iz svih krajeva Srbije i Mađarske.

Naše preduzeće ima stabilnu i jaku finansijsku pozadinu, te shodno tome trgovina, i logistika teče sigurno, brzo i bez zastoja.

Posebno imajući u vidu povezanost sa proizvođačima poljoprivrednih proizvoda i njihovim potrebama, negujemo međusobne odnose i pomažemo ih prilikom distribucije proizvoda.

Za nas je svaki posao jedinstveni izazov. Fleksibilni smo u svakom pogledu, kako sa našim dobavljačima tako i sa našim kupcima. Obraćamo izuzetnu pažnju na međuljudske odnose i obostrani interes. Trudimo se da stvaramo i realizujemo vrednosti za kupce, dobavljače, vlasnike, zaposlene, partnere i sve druge relevantne partnere koji direktno ili indirektno dola­ze u dodir sa našim preduzećem.

Pored svega ovoga mi smo zastupnici mađarskog rafinisanog suncokretovog ulja najvišeg standarda za tržište jugoistočne Evrope, pružamo podršku i omogućujemo nesmetani kontakt s proizvođačem. Naš cilj je pružiti kupcima zadovoljstvo, ne samo za najviši kvalitet proizvoda, nego i za najviši kvalitet usluge.

Kunsagi Eden

 

Ukoliko tražite poljoprivredne proizvode ili ih nudite slobodno nam se obratite.