HUN – Mit is csinálunk?

Az AGRO BIO GRAIN d.o.o. magyar, szerb illetve horvát bio termék (kis csomagolások illetve ömlesztve), gabonafélék, olajos magvak és növényi olajok kereskedelmével foglalkozik illetve e területen tanácsadással foglalkozó cég.  Ez mellet minden ami élelmiszer, illetve alapanyagok élelmiszer gyártásához.

Alaptevékenységünk a Magyarországból, Szerbiából legfőkébb Vajdaságból származó, illetve Horvát bio termék, gabonafélék, olajos magvak értékesítése, piacra jutásának segítése.

A régiós adottságokat kihasználva kereskedelmi partnereink elsősorban Bosznia és Hercegovinában, Horvátországban, Koszovón, Montenegróban, Macedoniában találhatóak, valamint az EU tagállamok piacain.

A Pannon régióból származó gabonák minőségét régről ismerik a környező országokban, de túlzások nélkül állíthatjuk vílághírüket, hiszen úgy a múlt, mint a jelen alátámasztja azokat. A magyarországi búza írásos emléke legelőször a 12. sz.-i hainburgi vámszabályok közt szerepelt a kiviteli cikkek között. A magyar búza sikerességére jellemző, hogy az olasz tésztagyárak durum búza szükséglete évtizedekig a magyar acélos búza kivitelére alapult. Az olaszok tehát világhírű tésztájuk sikerét a magyar föld termőerejének köszönhetik.

A több éves gabonakereskedelmi tapasztalatunknak köszönhetően, kiterjedt és megbízható kapcsolatrendszert építettünk ki, mely magába foglalja a termelői hálózatot, az értékesítési hálózatot, illetve a külkereskedlemi folyamatok bonyolításában szokásos szolgáltatások hálózatát.

Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, valamint azt, hogy minden egyes üzletkötésünk a felek lehető legnagyobb megelégedésére szolgáljon!
Korrekt rugalmas üzleti szellemben, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező, jól képzett szakembergárdával, kimagasló garanciákkal állunk rendelkezésükre.
Cégünk megfelelő pénzügyi háttérre az, ami a kereskedelmi és szállítmányozási feladatokat zökennőmentessé teszi.

Mindezek mellett értékesítési képviselői vagyunk a legfinomabb magyar étolajnak a Dél-Kelet Europai piacon, támogatást nyújtunk, és lehetővé tesszük a zökkenőmentes kapcsolatot a gyártóval. Célunk, hogy az ügyfelek nem csak a legjobb minőségű terméket, hanem a legmagasabb szintű szolgáltatást is megkapják.

Amennyiben mezőgazdasági terméket keres, vagy kínál, keressen fel minket.